Sailor's Residence

Modern windows, large glass walls, stone flooring, and wood ceilings open up and flow to the Hill Country view of this single story custom home.  Splayed light wells spill natural light into the Gallery transforming a conventional hallway into a special viewing space. The Owner’s Suite features an oversized grotto stone bath with a stone monolithic wall for the showers and a simple bed chamber with recessed cove ceilings and ambient lighting. Large glass doors adjoin the Outdoor Living spaces across the rear of the home while glass pocket doors slide away to reveal the Home Theater and Media Lounge. The refined elegance of the home is understated with comfortable materials and the use of informal spaces juxtaposed to more formal gathering places.

6000 square Feet
Single Story, 4 car garages, Outdoor Kitchen, Outdoor Living, Outdoor Dining, Media Lounge, Spa/Wellness
Courtyard with fountains, specialty stone finishes throughout

Design Innovation, Creative Solutions, Collaboration. Improved by Design.